Persondatalov

 

Persondatapolitik:

 

Nye EU-regler forbedrer alles sikkerhed. Fra 25. maj 2018 gælder nye regler for hvordan virksomheder og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

 

Det betyder, at alle har ret til at vide hvilke oplysninger vi har, og hvordan vi bruger dem.

 

Vi har typisk kun oplysninger, som du selv har givet os, for at kunne administrere al samhandel/arbejde vi har udført for dig, og vi benytter oplysningerne til at servicere, administrere og kontakte dig som kunde.

 

Almindelige oplysninger, vi har, indeholder:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

samt evt. hestens/hestenes navn og opstaldningssted.

 

Oplysninger afgivet til Jesper Andersen’s Beslagsmedie videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen oplysninger, som du ikke selv har givet.

 

Oplysningerne opbevares ikke i krypteret form, men naturligvis alene på elektroniske medier, hvortil kun personale hos Jesper Andersen’s Beslagsmedie samt firmaets registrerede revisor har adgang. Beslagsmedemester Jesper Andersen er dataansvarlig.

 

Såfremt du efter en periode på 5 år ikke har været i kontakt med Jesper Andersen’s Beslagsmedie, vil det til enhver tid altid være muligt at få de opgivne oplysninger slettet i vores kartotek.

 

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jesper Andersen’s.Beslagsmedie via e-mail mail*hestens-beslagsmedie.dk – med ”Persondata” i emnefeltet. * skal naturligvis udskiftes med @

 

Du behøver ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler. Du skal blot vide, at vi lever op til de nye regler og fortsat passer godt på dine oplysninger.

 

 

© 2016 Jesper Andersen's Beslagsmedie